Nutriční hodnoty (Kuřecí maso (nejen) v Hermelínu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 830 kJ / 1 154 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 133,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
| Tuky | 65,53 g |
| – nasycené | 40,33 g |
| – nenasycené | 22,39 g |
| –– mononenasycené | 18,73 g |
| –– polynenasycené | 3,66 g |
| ––– omega 3 | 1,34 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 473 mg |
| Sodík | 2,44 g |
| Sůl | 6,19 g |
| Sacharidy | 6,70 g |
| – cukry | 4,74 g |
| ––– laktóza | 4,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g kuřecího masa | Kuře prso | 350 g |
| 100 g 100 g šunky od kosti nebo dušené | Šunka vepřová uzená | 100 g |
| 120 g 120 g Hermelínu (nebo Camembertu) | Hermelín | 120 g |
| snítka snítka tymiánu | Tymián sušený | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| olej | Olej řepkový | |
| cca 100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |