Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červeného zelí s rajčaty a paprikou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 320 kJ /
315 kcal
Bílkoviny3,88 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,88 g
Tuky21,54 g
– nasycené3,02 g
– nenasycené18,41 g
–– mononenasycené15,70 g
–– polynenasycené2,72 g
––– omega 30,02 g
Vláknina6,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 73 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy23,34 g
– cukry21,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g na jemno nakrájaného červeného zelí Zelí červené čerstvé 200 g
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 lžíce 1 lžíce tykvových (nebo dýňových) semínek
čerstvý tymián Tymián čerstvý
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžička 1 lžička jablkového octa Ocet lihový 5 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.