Nutriční hodnoty (Salát z červeného zelí s rajčaty a paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 320 kJ / 315 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,88 g |
Tuky | 21,54 g |
– nasycené | 3,02 g |
– nenasycené | 18,41 g |
–– mononenasycené | 15,70 g |
–– polynenasycené | 2,72 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 6,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 73 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,34 g |
– cukry | 21,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g na jemno nakrájaného červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 200 g |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 lžíce 1 lžíce tykvových (nebo dýňových) semínek | ||
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička jablkového octa | Ocet lihový | 5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |