Nutriční hodnoty (Salát z červeného zelí s rajčaty a paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 320 kJ / 315 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,88 g |
| Tuky | 21,54 g |
| – nasycené | 3,02 g |
| – nenasycené | 18,41 g |
| –– mononenasycené | 15,70 g |
| –– polynenasycené | 2,72 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 6,32 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 73 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 23,34 g |
| – cukry | 21,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g na jemno nakrájaného červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 200 g |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 lžíce 1 lžíce tykvových (nebo dýňových) semínek | ||
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 lžička 1 lžička jablkového octa | Ocet lihový | 5 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |