Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát s koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 529 kJ / 843 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 67,28 g |
– nasycené | 12,59 g |
– nenasycené | 41,12 g |
–– mononenasycené | 22,84 g |
–– polynenasycené | 18,28 g |
––– omega 3 | 0,74 g |
Vláknina | 1,35 g |
Cholesterol | 1,34 g |
Sodík | 950 mg |
Sůl | 2,12 g |
Sacharidy | 11,23 g |
– cukry | 1,20 g |
––– laktóza | 1,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec uvařených na tvrdo | Vejce slepičí | 350 g |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
malá červená cibule | Cibule červená čerstvá | |
3 3 ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 22.5 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce nasekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 37.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |