Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát s koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 529 kJ / 843 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
| Tuky | 67,28 g |
| – nasycené | 12,59 g |
| – nenasycené | 41,12 g |
| –– mononenasycené | 22,84 g |
| –– polynenasycené | 18,28 g |
| ––– omega 3 | 0,74 g |
| Vláknina | 1,35 g |
| Cholesterol | 1,34 g |
| Sodík | 950 mg |
| Sůl | 2,12 g |
| Sacharidy | 11,23 g |
| – cukry | 1,20 g |
| ––– laktóza | 1,05 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec uvařených na tvrdo | Vejce slepičí | 350 g |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| malá červená cibule | Cibule červená čerstvá | |
| 3 3 ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 22.5 ml |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce nasekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 37.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |