Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Borůvkové buchty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 415 kJ /
2 250 kcal
Bílkoviny77,18 g
– z toho živočišné bílkoviny12,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,00 g
Tuky20,58 g
– nasycené6,36 g
– nenasycené10,34 g
–– mononenasycené4,45 g
–– polynenasycené5,89 g
––– omega 30,55 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 228 mg
Sodík 128 mg
Sůl0,28 g
Sacharidy429,60 g
– cukry88,25 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
20-40 g 20-40 g čerstvého droždí (dle potřeby) Droždí pekařské lisované 30 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
10 kostek 10 kostek cukru (nebo lžiček) Cukr bílý 50 g
200 ml 200 ml majonézy Majonéza 200 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
čerstvé borůvky (dle chuti) Borůvky čerstvé
cukru krupice (dle chuti) Cukr bílý
olej na vymazání Olej řepkový
hladká mouka na pomoučení válu Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.