Nutriční hodnoty (Zapečené mačkané brambory se šunkou a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 924 kJ / 460 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,23 g |
| Tuky | 4,80 g |
| – nasycené | 1,42 g |
| – nenasycené | 2,86 g |
| –– mononenasycené | 1,46 g |
| –– polynenasycené | 1,40 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 12,47 g |
| Cholesterol | 73 mg |
| Sodík | 897 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 69,45 g |
| – cukry | 14,03 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6-7 6-7 brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 325 g |
| 100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 3-4 3-4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 210 g |
| malá cibule | Cibule čerstvá | |
| 1-3 stroužky 1-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
| lžička lžička papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |