Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Třešňové lívance)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 948 kJ /
1 900 kcal
Bílkoviny56,97 g
– z toho živočišné bílkoviny17,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,97 g
Tuky13,26 g
– nasycené6,21 g
– nenasycené4,95 g
–– mononenasycené2,87 g
–– polynenasycené2,08 g
––– omega 30,35 g
Vláknina23,59 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 637 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy350,29 g
– cukry116,16 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 lžíce 1 lžíce cukru krupice Cukr bílý 12 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce rumu Rum 42.5 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
30 g 30 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 30 g
300 g 300 g polohrubé mouky (podle potřeby, podle hustoty těsta) Mouka pšeničná polohrubá 300 g
olej na smažení Olej řepkový
600 g 600 g vypeckovaných třešní Třešně čerstvé 600 g
cukr krupice (podle chuti a sladkosti třešní) Cukr bílý
0,5 balení 0,5 balení vanilkového pudinku Puding v prášku 18.5 g
vyšlehaná smetana s cukrem a tvarohem Tvaroh polotučný
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
skořicový cukr Cukr skořicový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.