Nutriční hodnoty (Třešňové lívance)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 948 kJ / 1 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,97 g |
Tuky | 13,26 g |
– nasycené | 6,21 g |
– nenasycené | 4,95 g |
–– mononenasycené | 2,87 g |
–– polynenasycené | 2,08 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 23,59 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 637 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 350,29 g |
– cukry | 116,16 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 lžíce 1 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 12 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce rumu | Rum | 42.5 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
30 g 30 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
300 g 300 g polohrubé mouky (podle potřeby, podle hustoty těsta) | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
olej na smažení | Olej řepkový | |
600 g 600 g vypeckovaných třešní | Třešně čerstvé | 600 g |
cukr krupice (podle chuti a sladkosti třešní) | Cukr bílý | |
0,5 balení 0,5 balení vanilkového pudinku | Puding v prášku | 18.5 g |
vyšlehaná smetana s cukrem a tvarohem | Tvaroh polotučný | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
skořicový cukr | Cukr skořicový |