Nutriční hodnoty (Výpečky z remosky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 255 kJ / 778 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 108,13 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,30 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,83 g | 
| Tuky | 31,16 g | 
| – nasycené | 11,15 g | 
| – nenasycené | 15,78 g | 
| –– mononenasycené | 12,82 g | 
| –– polynenasycené | 2,96 g | 
| ––– omega 3 | 0,08 g | 
| Vláknina | 4,22 g | 
| Cholesterol | 214 mg | 
| Sodík | 266 mg | 
| Sůl | 0,50 g | 
| Sacharidy | 15,70 g | 
| – cukry | 1,06 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového masa (plecko, kýta) | Vepřová kýta | 500 g | 
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g | 
 
	