Nutriční hodnoty (Výpečky z remosky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 255 kJ / 778 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,83 g |
| Tuky | 31,16 g |
| – nasycené | 11,15 g |
| – nenasycené | 15,78 g |
| –– mononenasycené | 12,82 g |
| –– polynenasycené | 2,96 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 4,22 g |
| Cholesterol | 214 mg |
| Sodík | 266 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 15,70 g |
| – cukry | 1,06 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového masa (plecko, kýta) | Vepřová kýta | 500 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |