Nutriční hodnoty (Tarator - studená bulharská polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 404 kJ / 814 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 66,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,47 g |
Tuky | 40,10 g |
– nasycené | 26,72 g |
– nenasycené | 10,18 g |
–– mononenasycené | 9,07 g |
–– polynenasycené | 1,12 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 3,43 g |
Cholesterol | 117 mg |
Sodík | 325 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 44,68 g |
– cukry | 37,82 g |
––– laktóza | 34,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g řeckého jogurtu | Jogurt řecký 5% | 800 ml |
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
chilli koření | Chilli paprička mletá | |
olivový olej | Olej olivový | |