Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tarator - studená bulharská polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 404 kJ /
814 kcal
Bílkoviny68,14 g
– z toho živočišné bílkoviny66,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,47 g
Tuky40,10 g
– nasycené26,72 g
– nenasycené10,18 g
–– mononenasycené9,07 g
–– polynenasycené1,12 g
––– omega 30,27 g
Vláknina3,43 g
Cholesterol 117 mg
Sodík 325 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy44,68 g
– cukry37,82 g
––– laktóza34,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g řeckého jogurtu Jogurt řecký 5% 800 ml
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
kopr Kopr nať čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
chilli koření Chilli paprička mletá
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.