Nutriční hodnoty (Grilované vepřové kotlety se sýrovo-brusinkovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 918 kJ / 219 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,69 g |
Tuky | 0,48 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,25 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,17 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 9,51 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,14 g |
– cukry | 11,31 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
4 4 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 120 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
bylinky | Petržel nať čerstvá | |
barevný mletý pepř | Pepř barevný mletý | |
180 ml 180 ml bílého vína (nebo jen vývaru) | Víno bílé suché | 180 ml |
1 PL 1 PL divokých brusinek | Brusinky zavařené | 15 g |
libeček, petrželka (najemno pokrájené) | Petržel nať čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 sýr Olmín (měkký zrající sýr s plísní na povrchu) | Sýr kravský tvrdý 30% |