Nutriční hodnoty (Grilované vepřové kotlety se sýrovo-brusinkovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 918 kJ / 219 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,69 g |
| Tuky | 0,48 g |
| – nasycené | 0,11 g |
| – nenasycené | 0,25 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,17 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 9,51 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 24 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 19,14 g |
| – cukry | 11,31 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| 4 4 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 120 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bylinky | Petržel nať čerstvá | |
| barevný mletý pepř | Pepř barevný mletý | |
| 180 ml 180 ml bílého vína (nebo jen vývaru) | Víno bílé suché | 180 ml |
| 1 PL 1 PL divokých brusinek | Brusinky zavařené | 15 g |
| libeček, petrželka (najemno pokrájené) | Petržel nať čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 sýr Olmín (měkký zrající sýr s plísní na povrchu) | Sýr kravský tvrdý 30% |