Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Grilované vepřové kotlety se sýrovo-brusinkovým přelivem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie918 kJ /
219 kcal
Bílkoviny2,69 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,69 g
Tuky0,48 g
– nasycené0,11 g
– nenasycené0,25 g
–– mononenasycené0,08 g
–– polynenasycené0,17 g
––– omega 30,00 g
Vláknina9,51 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy19,14 g
– cukry11,31 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové kotlety Vepřová kotleta s kostí
4 4 cherry rajčátka Rajčata cherry 120 g
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
bylinky Petržel nať čerstvá
barevný mletý pepř Pepř barevný mletý
180 ml 180 ml bílého vína (nebo jen vývaru) Víno bílé suché 180 ml
1 PL 1 PL divokých brusinek Brusinky zavařené 15 g
libeček, petrželka (najemno pokrájené) Petržel nať čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 sýr Olmín (měkký zrající sýr s plísní na povrchu) Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.