Nutriční hodnoty (Bramborové placičky s barevnými papričkami a kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 041 kJ / 1 444 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 132,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 110,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,68 g |
| Tuky | 20,23 g |
| – nasycené | 4,82 g |
| – nenasycené | 9,34 g |
| –– mononenasycené | 7,12 g |
| –– polynenasycené | 2,22 g |
| ––– omega 3 | 0,92 g |
| Vláknina | 25,92 g |
| Cholesterol | 738 mg |
| Sodík | 484 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 171,80 g |
| – cukry | 10,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kuřecích medailonků | Kuře prso | 400 g |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 2 2 barvené papriky (zvolila jsem žlutou a červenou) | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 jarní cibulka (zelená nať) | Cibulka jarní čerstvá | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2-3 2-3 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 1 KL 1 KL woscestrové omáčky | ||
| nasekaná petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| mouka (Solamyl) na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
| olej na smažení | Olej řepkový |