Nutriční hodnoty (Hovězí maso s nakládanými hříbky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 152 kJ / 753 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 145,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 133,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,20 g |
| Tuky | 8,60 g |
| – nasycené | 4,20 g |
| – nenasycené | 3,62 g |
| –– mononenasycené | 3,24 g |
| –– polynenasycené | 0,38 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 24,00 g |
| Cholesterol | 282 mg |
| Sodík | 314 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 12,00 g |
| – cukry | 4,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vařeného hovězího masa vcelku | Hovězí kýta | 600 g |
| 400 g 400 g hříbků ve sladkokyselém nálevu | Hřib čerstvý | 400 g |
| sůl podle potřeby | Sůl mořská | |
| mletý pepř nebo jiné vhodné koření | Pepř černý mletý |