Nutriční hodnoty (Kotlety na víně se sušenými rajčaty a kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 029 kJ / 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,18 g |
Tuky | 12,31 g |
– nasycené | 5,77 g |
– nenasycené | 6,25 g |
–– mononenasycené | 5,37 g |
–– polynenasycené | 0,88 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 1,28 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 407 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 8,28 g |
– cukry | 1,61 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřové kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | |
1 lžíce 1 lžíce krájených sušených rajčat naložených v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce kaparů | Kapary | 15 g |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
vývar | Vývar hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |