Nutriční hodnoty (Marinované vepřové maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 501 kJ / 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,17 g |
Tuky | 24,82 g |
– nasycené | 4,44 g |
– nenasycené | 16,01 g |
–– mononenasycené | 12,49 g |
–– polynenasycené | 3,51 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 2,68 g |
Cholesterol | 228 mg |
Sodík | 2,32 g |
Sůl | 5,70 g |
Sacharidy | 19,53 g |
– cukry | 3,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g vepřové plece či krkovičky | Vepřová plec | 350 g |
2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
1 lžička 1 lžička adžika | Adžika | 5 g |
1 lžička 1 lžička paprika | Paprika bílá čerstvá | 5 g |
1 lžička 1 lžička Tandoori | ||
1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |