Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinované vepřové maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 501 kJ /
598 kcal
Bílkoviny72,82 g
– z toho živočišné bílkoviny69,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,17 g
Tuky24,82 g
– nasycené4,44 g
– nenasycené16,01 g
–– mononenasycené12,49 g
–– polynenasycené3,51 g
––– omega 30,67 g
Vláknina2,68 g
Cholesterol 228 mg
Sodík 2,32 g
Sůl5,70 g
Sacharidy19,53 g
– cukry3,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g vepřové plece či krkovičky Vepřová plec 350 g
2 lžíce 2 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 30 g
1 lžička 1 lžička adžika Adžika 5 g
1 lžička 1 lžička paprika Paprika bílá čerstvá 5 g
1 lžička 1 lžička Tandoori
1 lžička 1 lžička tymiánu Tymián sušený 5 g
1 lžíce 1 lžíce kečupu Kečup sladký 15 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.