Nutriční hodnoty (Fazolkový salát s rajčaty a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 652 kJ / 634 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,14 g |
| Tuky | 41,89 g |
| – nasycené | 8,16 g |
| – nenasycené | 24,11 g |
| –– mononenasycené | 18,23 g |
| –– polynenasycené | 5,88 g |
| ––– omega 3 | 1,01 g |
| Vláknina | 8,04 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 420 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 23,50 g |
| – cukry | 16,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 600 g fazolek - lusků | Fazolky čerstvé | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 PL 1 PL oleje (olivový) | Olej řepkový | 11 ml |
| ocet, citrón podle chuti | Citrón čerstvý |