Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolkový salát s rajčaty a vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 652 kJ /
634 kcal
Bílkoviny37,86 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,14 g
Tuky41,89 g
– nasycené8,16 g
– nenasycené24,11 g
–– mononenasycené18,23 g
–– polynenasycené5,88 g
––– omega 31,01 g
Vláknina8,04 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 420 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy23,50 g
– cukry16,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 600 g fazolek - lusků Fazolky čerstvé
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 PL 1 PL oleje (olivový) Olej řepkový 11 ml
ocet, citrón podle chuti Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.