Nutriční hodnoty (Fazolkový salát s rajčaty a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 652 kJ / 634 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,14 g |
Tuky | 41,89 g |
– nasycené | 8,16 g |
– nenasycené | 24,11 g |
–– mononenasycené | 18,23 g |
–– polynenasycené | 5,88 g |
––– omega 3 | 1,01 g |
Vláknina | 8,04 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 420 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 23,50 g |
– cukry | 16,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 600 g fazolek - lusků | Fazolky čerstvé | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 PL 1 PL oleje (olivový) | Olej řepkový | 11 ml |
ocet, citrón podle chuti | Citrón čerstvý |