Nutriční hodnoty (Nové brambory s česnekovým máslem a koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 352 kJ / 562 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,55 g |
| Tuky | 0,62 g |
| – nasycené | 0,20 g |
| – nenasycené | 0,26 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,26 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 14,55 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 158 mg |
| Sůl | 0,55 g |
| Sacharidy | 115,25 g |
| – cukry | 5,85 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500-600 g 500-600 g nových brambor (nejlépe malých) | Brambor raný | 550 g |
| lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky utřeného česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| 1-2 1-2 jarní cibulky bílá část | Cibulka jarní čerstvá | |
| snítka snítka libečku | Libeček čerstvý | |
| čerstvý kopr podle chuti | Kopr nať čerstvý | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská |