Nutriční hodnoty (Salát s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 535 kJ / 845 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 31,61 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
| Tuky | 68,15 g |
| – nasycené | 18,00 g |
| – nenasycené | 42,88 g |
| –– mononenasycené | 15,43 g |
| –– polynenasycené | 27,45 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 8,96 g |
| Cholesterol | 672 mg |
| Sodík | 1,79 g |
| Sůl | 4,17 g |
| Sacharidy | 20,38 g |
| – cukry | 13,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 větší rajská jablíčka | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 plátky 4 plátky plátkového sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 15 dkg 15 dkg gothaje | Měkký salám | 150 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 37.5 g |
| troška worchestru | Worcestrová omáčka | |
| pepř | Pepř černý |