Nutriční hodnoty (Rýže s květákem a cuketou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 307 kJ / 552 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,35 g |
| Tuky | 1,50 g |
| – nasycené | 0,56 g |
| – nenasycené | 0,59 g |
| –– mononenasycené | 0,28 g |
| –– polynenasycené | 0,31 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 11,74 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,04 g |
| Sacharidy | 118,75 g |
| – cukry | 15,98 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku vařené rýže | Rýže bílá | 125 g |
| 1/2 1/2 středního květáku | Květák čerstvý | |
| 1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| oblíbené koření (zde je 1 lžička lžička směsi Šangri-La) | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| rajčata (volitelně) | Rajče červené čerstvé |