Nutriční hodnoty (Kapří sekaná)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 116 kJ / 1 223 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 125,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 118,53 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,90 g |
| Tuky | 59,89 g |
| – nasycené | 11,17 g |
| – nenasycené | 30,01 g |
| –– mononenasycené | 24,89 g |
| –– polynenasycené | 5,11 g |
| ––– omega 3 | 1,33 g |
| Vláknina | 4,43 g |
| Cholesterol | 722 mg |
| Sodík | 1,73 g |
| Sůl | 4,11 g |
| Sacharidy | 43,70 g |
| – cukry | 8,19 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g čistého masa z kapra | Kapr | 500 g |
| 150 g 150 g vepřového mletého masa | Vepřová plec | 150 g |
| 1 1 rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
| šálek šálek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 lžíce 1 lžíce ostrého kečupu | Kečup ostrý | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| koření na mleté maso | Provensálské koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| olej | Olej řepkový |