Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brněnská pikantní polévka samotáře Rermora)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 255 kJ /
300 kcal
Bílkoviny9,61 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,61 g
Tuky1,01 g
– nasycené0,25 g
– nenasycené0,48 g
–– mononenasycené0,12 g
–– polynenasycené0,36 g
––– omega 30,02 g
Vláknina21,03 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 189 mg
Sůl0,37 g
Sacharidy55,71 g
– cukry10,66 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 1,2 kg cca 1,2 kg uzených kostí Kost vepřová
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 1 pórek (listí) Pórek čerstvý
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel + nať Petržel kořenová čerstvá
koření - 5 kuliček kuliček pepře, 2 nového koření, 2 jalovce, 2 ks bobkovéholistu, 1 ČL kmínu Pepř černý
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
2 hrsti 2 hrsti krup (velkých) Kroupy ječné
zbytek masa z kostí (ty , které jsme nestačili „naklačit do hlavy" - cca 100 g) Vepřový ořez
3 3 čajové lžičky pálivé směsi chilli papriček (feferonový krém) Chilli paprička čerstvá
játrové knedlíčky (kupované)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.