Nutriční hodnoty (Okurkovo-paprikový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 587 kJ / 379 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 25,62 g |
| – nasycené | 10,49 g |
| – nenasycené | 14,73 g |
| –– mononenasycené | 12,84 g |
| –– polynenasycené | 1,89 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,01 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 12,82 g |
| – cukry | 10,70 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 5 sušených rajčat nakládaných v oleji | Rajče červené sterilované | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 snítka 1 snítka petrželové nati | Petržel nať čerstvá | |
| 1 snítka 1 snítka máty | Máta peprná list čerstvá | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g čerstvého kozího sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |