Nutriční hodnoty (Okurkovo-paprikový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 587 kJ / 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 25,62 g |
– nasycené | 10,49 g |
– nenasycené | 14,73 g |
–– mononenasycené | 12,84 g |
–– polynenasycené | 1,89 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 12,82 g |
– cukry | 10,70 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 okurka | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 5 sušených rajčat nakládaných v oleji | Rajče červené sterilované | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
1 snítka 1 snítka petrželové nati | Petržel nať čerstvá | |
1 snítka 1 snítka máty | Máta peprná list čerstvá | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g čerstvého kozího sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |