Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurkovo-paprikový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 587 kJ /
379 kcal
Bílkoviny23,48 g
– z toho živočišné bílkoviny22,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky25,62 g
– nasycené10,49 g
– nenasycené14,73 g
–– mononenasycené12,84 g
–– polynenasycené1,89 g
––– omega 30,06 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,50 g
Sacharidy12,82 g
– cukry10,70 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
1 1 okurka Okurka salátová čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
5 5 sušených rajčat nakládaných v oleji Rajče červené sterilované
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
mletý černý pepř Pepř černý mletý
1 snítka 1 snítka petrželové nati Petržel nať čerstvá
1 snítka 1 snítka máty Máta peprná list čerstvá
citronová šťáva Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
100 g 100 g čerstvého kozího sýru Sýr kravský tvrdý 30% 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.