Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborová polévka s olivami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 688 kJ /
642 kcal
Bílkoviny12,37 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,57 g
Tuky22,73 g
– nasycené8,23 g
– nenasycené13,52 g
–– mononenasycené10,59 g
–– polynenasycené2,93 g
––– omega 30,18 g
Vláknina17,52 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 317 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy74,35 g
– cukry16,12 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 brambor Brambor zimní 300 g
1-2 1-2 cibule Cibule čerstvá 105 g
1 dl 1 dl bílého vína Víno bílé suché 100 ml
1 dl 1 dl sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
3 lžíce 3 lžíce nahrubo nastrouhaného křenu Křen čerstvý 45 g
citronová šťáva (několik kapek) Šťáva z citrónu
100 g 100 g zelených oliv Olivy čerstvé nezralé 100 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.