Nutriční hodnoty (Vepřové kotlety s hlívovo - hovězí nádivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 804 kJ / 431 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,12 g |
| Tuky | 17,24 g |
| – nasycené | 5,13 g |
| – nenasycené | 7,84 g |
| –– mononenasycené | 5,90 g |
| –– polynenasycené | 1,94 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 7,20 g |
| Cholesterol | 509 mg |
| Sodík | 302 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 29,91 g |
| – cukry | 5,40 g |
| ––– laktóza | 2,94 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vyšší vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| 100 g 100 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 2 lžíce 2 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 30 g |
| asi 4 lžíce 4 lžíce horkého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
| 4 4 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 120 g 120 g hlívy | Hlíva ústřičná syrová | 120 g |
| hovězí vývar | Vývar hovězí | |
| olej | Olej řepkový |