Nutriční hodnoty (Brambory ze salaše)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 291 kJ / 1 743 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 67,37 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,60 g |
| Tuky | 74,42 g |
| – nasycené | 36,82 g |
| – nenasycené | 27,87 g |
| –– mononenasycené | 23,07 g |
| –– polynenasycené | 4,80 g |
| ––– omega 3 | 1,18 g |
| Vláknina | 22,60 g |
| Cholesterol | 879 mg |
| Sodík | 2,14 g |
| Sůl | 5,30 g |
| Sacharidy | 168,93 g |
| – cukry | 14,46 g |
| ––– laktóza | 3,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 1000 g |
| 200 g 200 g brynzy | Brynza | 200 g |
| 2,5 dl 2,5 dl žinčice | ||
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 lžíce 1 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| pepř | Pepř černý |