Nutriční hodnoty (Dýňová bramboračka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 2 209 kJ / 528 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,58 g |
| Tuky | 1,67 g |
| – nasycené | 1,28 g |
| – nenasycené | 2,11 g |
| –– mononenasycené | 0,38 g |
| –– polynenasycené | 1,73 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 34,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 69 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 96,20 g |
| – cukry | 17,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g dýně | Dýně čerstvá | 200 g |
| 200 g 200 g cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
| 300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 200 g 200 g čerstvých hub | Hřib čerstvý | 200 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1500 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |