Nutriční hodnoty (Marinovaný vepřový špíz s uzeným na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 047 kJ / 1 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,79 g |
Tuky | 73,77 g |
– nasycené | 11,41 g |
– nenasycené | 51,73 g |
–– mononenasycené | 37,03 g |
–– polynenasycené | 14,71 g |
––– omega 3 | 3,22 g |
Vláknina | 35,52 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 2,84 g |
Sůl | 6,45 g |
Sacharidy | 104,60 g |
– cukry | 77,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového masa (kotleta bez kosti, kýta) | Vepřová kýta | 600 g |
300 g 300 g uzené krkovice | Vepřová krkovice uzená | 300 g |
4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
4 4 kapie (2 červené a 2 žluté) | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
4 4 jarní cibulky i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce hořčice dijonské | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžička 1 lžička červené mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |