Nutriční hodnoty (Kváskový bramborový chléb s pečeným česnekem a čedarem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 126 kJ / 6 006 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 219,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 219,25 g |
Tuky | 23,39 g |
– nasycené | 7,46 g |
– nenasycené | 13,29 g |
–– mononenasycené | 1,77 g |
–– polynenasycené | 11,52 g |
––– omega 3 | 0,57 g |
Vláknina | 304,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,17 g |
Sůl | 14,00 g |
Sacharidy | 1 185,00 g |
– cukry | 73,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
230 g 230 g předem vařených brambor | Brambor zimní | 230 g |
120 g 120 g vody z vařených brambor | Brambor zimní | 120 g |
300 g 300 g živého žitného kvásku | Kvásek žitný | 300 ml |
510 g 510 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 510 g |
14 g 14 g soli | Sůl mořská | 14 g |
28 28 g pečeného česneku (neloupané stroužky potřeme olejem a pečeme v troubě při 160°C asi 15-20 minut. Pak vymáčkneme ze slupek. | Česnek čerstvý | 1960 g |
100 100 g plátků čedaru | Čedar |