Nutriční hodnoty (Bylinkové brambory zapečené s rajčaty a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 780 kJ / 903 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,48 g |
| Tuky | 75,99 g |
| – nasycené | 36,96 g |
| – nenasycené | 37,86 g |
| –– mononenasycené | 32,43 g |
| –– polynenasycené | 5,43 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 9,15 g |
| Cholesterol | 63 mg |
| Sodík | 1,46 g |
| Sůl | 3,60 g |
| Sacharidy | 42,84 g |
| – cukry | 6,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-5 4-5 brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 225 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| rajčata podle potřeby | Rajče červené čerstvé | |
| 80-100 g 80-100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 90 g |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| tvrdý sýr (měla jsem hranatou mozzarellu) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| pažitka a libeček podle chuti | Pažitka čerstvá |