Nutriční hodnoty (Tříbarevný hrnečkový koláč s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 193 kJ / 4 826 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,39 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 98,25 g |
Tuky | 152,19 g |
– nasycené | 84,57 g |
– nenasycené | 60,35 g |
–– mononenasycené | 46,08 g |
–– polynenasycené | 14,27 g |
––– omega 3 | 1,37 g |
Vláknina | 53,00 g |
Cholesterol | 594 mg |
Sodík | 278 mg |
Sůl | 1,22 g |
Sacharidy | 728,01 g |
– cukry | 186,71 g |
––– laktóza | 3,21 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 hrnky 3 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 750 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1/2 kostky 1/2 kostky másla nebo Hery | Máslo kravské | 125 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
3 hrnky 3 hrnky nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
skořice a cukr podle chuti | Skořice ceylonská |