Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Omáčka z pečených paprik na noky či těstoviny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 069 kJ /
973 kcal
Bílkoviny41,44 g
– z toho živočišné bílkoviny32,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,64 g
Tuky62,46 g
– nasycené33,49 g
– nenasycené15,83 g
–– mononenasycené13,90 g
–– polynenasycené1,93 g
––– omega 30,40 g
Vláknina11,56 g
Cholesterol 96 mg
Sodík 1,27 g
Sůl3,10 g
Sacharidy56,15 g
– cukry44,43 g
––– laktóza6,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 větší červené papriky Paprika červená čerstvá 600 g
lžíce lžíce másla Máslo kravské
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl a pepř Pepř černý
1-2 lžíce 1-2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 22.5 ml
100 ml 100 ml 12% smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
100 g 100 g parmezánu + na posypání do talíře Parmezán 100 g
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá
různé druhy těstovin nebo bramborové noky Těstoviny pšeničné

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.