Nutriční hodnoty (Omáčka z pečených paprik na noky či těstoviny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 069 kJ / 973 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,64 g |
Tuky | 62,46 g |
– nasycené | 33,49 g |
– nenasycené | 15,83 g |
–– mononenasycené | 13,90 g |
–– polynenasycené | 1,93 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 11,56 g |
Cholesterol | 96 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 56,15 g |
– cukry | 44,43 g |
––– laktóza | 6,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 větší červené papriky | Paprika červená čerstvá | 600 g |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl a pepř | Pepř černý | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 22.5 ml |
100 ml 100 ml 12% smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
100 g 100 g parmezánu + na posypání do talíře | Parmezán | 100 g |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
různé druhy těstovin nebo bramborové noky | Těstoviny pšeničné |