Nutriční hodnoty (Vietnamská kuřecí (slepičí) polévka-Pho Ga)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 288 kJ / 1 503 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,20 g |
Tuky | 4,39 g |
– nasycené | 1,33 g |
– nenasycené | 2,83 g |
–– mononenasycené | 1,28 g |
–– polynenasycené | 1,55 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 53,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 469 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 284,90 g |
– cukry | 19,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 celé kuře (slepice) | Kuře | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
celý pepř | Pepř černý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 ks 1 ks zázvoru | Zázvor sušený | |
1 ks 1 ks celé skořice | Skořice ceylonská | |
4 ks 4 ks badyánu | Badyán | |
8 ks 8 ks hřebíčku | Hřebíček | |
1 lžička 1 lžička celého koriandru | Koriandr semena | 5 g |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
rybí omáčka | Rybí omáčka | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
200 g 200 g rýžových nudlí | Nudle rýžové | 200 g |
200 g 200 g výhonků fazolí mungo ve slaném nálevu | Fazole bílé | 200 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 2 limety | ||
čerstvé bylinky (koriandr, petržel, pažitka, bazalka…) | Petržel nať čerstvá | |
chilli paprika | Chilli paprička sušená | |
chilli omáčka typu Sriracha | Chilli omáčka |