Nutriční hodnoty (Salát s ovocem, mozarellou a prosciuttem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 518 kJ / 602 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,68 g |
| Tuky | 54,15 g |
| – nasycené | 9,07 g |
| – nenasycené | 44,99 g |
| –– mononenasycené | 36,78 g |
| –– polynenasycené | 8,21 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 2,44 g |
| Cholesterol | 38 mg |
| Sodík | 1,03 g |
| Sůl | 2,62 g |
| Sacharidy | 4,71 g |
| – cukry | 1,84 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 80 g 80 g červeného salátu typu little gem (asi 1 hlavička) | Salát hlávkový čerstvý | 80 g |
| 60 g 60 g baby špenátu | Baby špenát | 60 g |
| 1/2 1/2 zralého manga | Mango čerstvé | |
| 1 1 zralá nektarinka | Dužina nektarinky čerstvá | |
| 125 g 125 g mozarelly | Mozzarella kravská | 125 g |
| 50 g 50 g prosciutta (asi 4 plátky) | Pršut | 50 g |
| 1 hrst 1 hrst čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé | |
| nastrouhaná kůra a šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 50 ml 50 ml olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |