Nutriční hodnoty (Pohankovo-jablkový nákyp s ořechy a rozinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 715 kJ / 2 800 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,06 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,40 g |
| Tuky | 135,90 g |
| – nasycené | 60,62 g |
| – nenasycené | 64,32 g |
| –– mononenasycené | 35,78 g |
| –– polynenasycené | 28,54 g |
| ––– omega 3 | 4,39 g |
| Vláknina | 42,60 g |
| Cholesterol | 773 mg |
| Sodík | 225 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 319,45 g |
| – cukry | 161,55 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g pohanky | Pohanka loupaná | 200 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| hrst hrst rozinek | Rozinky | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| 50 g 50 g sekaných ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |