Nutriční hodnoty (Pečená rajčatová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 508 kJ / 600 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,10 g |
| Tuky | 43,18 g |
| – nasycené | 4,21 g |
| – nenasycené | 36,95 g |
| –– mononenasycené | 25,55 g |
| –– polynenasycené | 11,40 g |
| ––– omega 3 | 3,28 g |
| Vláknina | 13,15 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 378 mg |
| Sůl | 0,91 g |
| Sacharidy | 40,36 g |
| – cukry | 28,34 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
| 15 g 15 g česneku (3 stroužky) | Česnek čerstvý | 15 g |
| 50 g 50 g cibule | Cibule čerstvá | 50 g |
| 40 ml 40 ml oleje olivového (4 pl) | Olej řepkový | 40 ml |
| 1 kostka 1 kostka bujónu zeleninového | Bujón hovězí | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| cukr | Cukr bílý | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |