Nutriční hodnoty (Jablečný dezert)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 106 963 kJ / 25 565 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 243,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,92 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 216,95 g |
| Tuky | 350,18 g |
| – nasycené | 128,46 g |
| – nenasycené | 166,70 g |
| –– mononenasycené | 52,45 g |
| –– polynenasycené | 114,25 g |
| ––– omega 3 | 20,11 g |
| Vláknina | 1 189,60 g |
| Cholesterol | 1,10 g |
| Sodík | 1,81 g |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 4 764,60 g |
| – cukry | 4 345,00 g |
| ––– laktóza | 1,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
| 60 g 60 g cukru | Cukr bílý | 60 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 300 300 g strouhaných jablek (4 ks středních jablek) | Jablko čerstvé | 45000 g |
| 100 g 100 g rozinek | Rozinky | 100 g |
| 100 g 100 g nahrubo sekaných ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
| 1 lžička 1 lžička perníkového koření | Perníkové koření | 5 g |
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| půl sáčku sáčku kypřicího prášku | Kypřící prášek |