Nutriční hodnoty (Dušené hovězí na způsob soljanky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 300 kJ / 72 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,30 g |
| Tuky | 2,60 g |
| – nasycené | 1,46 g |
| – nenasycené | 1,10 g |
| –– mononenasycené | 0,35 g |
| –– polynenasycené | 0,75 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 1,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 8,00 g |
| – cukry | 6,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hovězího masa, nejlépe krku, ale může být i kližka | ||
| 1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 1 malý rajčatový protlak v plechovce | Protlak rajčatový | |
| 1 1 a 1/2 dl červeného suchého vína | Víno červené suché | |
| 3 dl 3 dl vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 300 ml |
| 2 2 středně velké kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl, pepř | Pepř černý |