Nutriční hodnoty (Mandlové mléko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 946 kJ / 943 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,00 g |
| Tuky | 76,00 g |
| – nasycené | 7,20 g |
| – nenasycené | 68,00 g |
| –– mononenasycené | 36,00 g |
| –– polynenasycené | 32,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 16,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 28,80 g |
| – cukry | 1,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 160 g 160 g mandlí | Mandle neloupané | 160 g |
| javorový sirup | Sirup javorový | |
| skořice | Skořice ceylonská |