Nutriční hodnoty (Bezmasý cuketový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 391 kJ / 1 049 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,85 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,78 g |
| Tuky | 56,38 g |
| – nasycené | 31,73 g |
| – nenasycené | 21,38 g |
| –– mononenasycené | 17,62 g |
| –– polynenasycené | 3,77 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 19,63 g |
| Cholesterol | 426 mg |
| Sodík | 3,19 g |
| Sůl | 7,91 g |
| Sacharidy | 64,33 g |
| – cukry | 23,01 g |
| ––– laktóza | 7,93 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g cukety | Cuketa čerstvá | 500 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 3 lžíce 3 lžíce ovesných vloček | Vločky ovesné | 45 g |
| 100 g 100 g nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 100 g 100 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| adžika | Adžika |