Nutriční hodnoty (Vietnamský karamelizovaný bůček (Thịt kho tàu ))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 210 kJ / 2 679 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 125,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 121,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,26 g |
| Tuky | 208,62 g |
| – nasycené | 53,70 g |
| – nenasycené | 107,94 g |
| –– mononenasycené | 87,82 g |
| –– polynenasycené | 20,12 g |
| ––– omega 3 | 0,89 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 1,36 g |
| Sodík | 3,26 g |
| Sůl | 6,44 g |
| Sacharidy | 74,10 g |
| – cukry | 63,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g bůčku bez kostí (s kůží) | Vepřový bok | 600 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 60 g 60 g cukr krupice | Cukr bílý | 60 g |
| 50 ml 50 ml rybí omáčky | Rybí omáčka | 50 ml |
| 300 ml 300 ml vody z kokosu (ne mléko) | Kokos strouhaný | |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 feferonka (nemusí být) | Chilli paprička čerstvá |