Nutriční hodnoty (Mangoldový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 770 kJ / 1 857 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,89 g |
Tuky | 78,70 g |
– nasycené | 18,44 g |
– nenasycené | 56,04 g |
–– mononenasycené | 38,57 g |
–– polynenasycené | 17,47 g |
––– omega 3 | 5,15 g |
Vláknina | 36,02 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,49 g |
Sůl | 2,63 g |
Sacharidy | 199,67 g |
– cukry | 38,50 g |
––– laktóza | 14,63 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
50 g 50 g žitné mouky | Mouka žitná hladká | 50 g |
50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
sůl | Sůl mořská | |
voda | Voda | |
5 lžic 5 lžic protlaku nebo pyré | Protlak rajčatový | 75 g |
1 lžíce 1 lžíce oregana | Oregano sušené | 15 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
400 g 400 g mangoldu | Mangold | 400 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
200 ml 200 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 200 ml |