Nutriční hodnoty (Dýňové ragú s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 658 kJ / 1 591 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,71 g |
| Tuky | 102,64 g |
| – nasycené | 53,12 g |
| – nenasycené | 45,20 g |
| –– mononenasycené | 35,75 g |
| –– polynenasycené | 9,45 g |
| ––– omega 3 | 3,40 g |
| Vláknina | 11,73 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 317 mg |
| Sůl | 0,81 g |
| Sacharidy | 58,13 g |
| – cukry | 36,50 g |
| ––– laktóza | 7,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 velké brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 1 1 malá dýně Hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 5 5 jarních cibulek | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 400 g 400 g kuřecích prsou | Kuře prso | 400 g |
| 1 KL 1 KL kari koření | Kari | 5 g |
| 200 ml 200 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 200 ml |
| 2 2 středně velká jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |