Nutriční hodnoty (Podlesníky z jogurtu na sladko i na slano)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 760 kJ / 1 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,50 g |
Tuky | 21,91 g |
– nasycené | 6,57 g |
– nenasycené | 9,36 g |
–– mononenasycené | 6,81 g |
–– polynenasycené | 2,55 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 16,25 g |
Cholesterol | 546 mg |
Sodík | 376 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 226,94 g |
– cukry | 25,29 g |
––– laktóza | 15,46 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
200 ml 200 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
cca 100-150 ml cca 100-150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
cca 150-200 g cca 150-200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 175 g |
9 listů 9 listů hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | |
lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
sušený česnek | Česnek sušený | |
džem | Džem ze směsi ovoce |