Nutriční hodnoty (Brynzové kuřecí kousky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 385 kJ / 1 765 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 196,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 194,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
| Tuky | 101,25 g |
| – nasycené | 53,90 g |
| – nenasycené | 43,78 g |
| –– mononenasycené | 36,55 g |
| –– polynenasycené | 7,23 g |
| ––– omega 3 | 2,16 g |
| Vláknina | 5,65 g |
| Cholesterol | 527 mg |
| Sodík | 2,54 g |
| Sůl | 6,50 g |
| Sacharidy | 15,66 g |
| – cukry | 12,08 g |
| ––– laktóza | 5,88 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 125 g 125 g brynzy | Brynza | 125 g |
| 50-70 g 50-70 g libové slaniny (měla jsem česnekovou) | Špek | 60 g |
| 100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| hrst hrst mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| cca 1/2 hrnku cca 1/2 hrnku vývaru | Vývar hovězí | 125 ml |
| jarní cibulka zelená část | Cibulka jarní čerstvá | |
| pár lístku lístku šalvěje (podle chuti, nemusí být) | Šalvěj čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |