Nutriční hodnoty (Krůtí paprikáš se žampiony a koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 6 303 kJ / 1 506 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 121,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,04 g |
| Tuky | 91,27 g |
| – nasycené | 37,30 g |
| – nenasycené | 50,35 g |
| –– mononenasycené | 27,39 g |
| –– polynenasycené | 22,96 g |
| ––– omega 3 | 0,89 g |
| Vláknina | 10,74 g |
| Cholesterol | 344 mg |
| Sodík | 612 mg |
| Sůl | 1,51 g |
| Sacharidy | 39,10 g |
| – cukry | 18,64 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g krůtího stehna bez kostí | Krůta stehno s kůží | 600 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česnek | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 1 PL 1 PL sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 100 g 100 g žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
| 250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| 2 PL 2 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| sůl podle chuti | Sůl mořská | |
| pepř podle chuti | Pepř černý | |
| mletá červená paprika podle chuti | Paprika červená sušená | |
| šťáva z 1 citrónu | Šťáva z citrónu |