Nutriční hodnoty (Dortíčky Margot)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 17 752 kJ / 4 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,60 g |
Tuky | 146,36 g |
– nasycené | 45,44 g |
– nenasycené | 85,82 g |
–– mononenasycené | 63,95 g |
–– polynenasycené | 21,87 g |
––– omega 3 | 5,24 g |
Vláknina | 34,65 g |
Cholesterol | 559 mg |
Sodík | 452 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 633,58 g |
– cukry | 338,33 g |
––– laktóza | 12,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru krupice | Cukr bílý | 187.5 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku rostlinného oleje | Olej řepkový | 62.5 ml |
1 1 čokoláda Margot | Čokoládová tyčinka | |
2 2 šlehačky 33 % | Šlehačka 35% | |
2 2 tvarohy v kostce | Tvaroh polotučný | |
2 lžíce 2 lžíce instantního kakaa | Kakao prášek | 50 g |
2 2 čokolády Margot | Čokoládová tyčinka | |
4 plátky 4 plátky želatiny | Želatina vepřová | |
rybízová marmeláda na namazání korpusu | Marmeláda z červeného rybízu | |
bílá poleva v sáčku sáčku | Čokoládová poleva | |
200 g 200 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
4 lžíce 4 lžíce vody | Voda | 72 ml |
1 lžíce 1 lžíce marmelády | Marmeláda jahodová | 20 g |