Nutriční hodnoty (Slaninové plátky s hlívou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 781 kJ / 1 382 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 93,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,21 g |
| Tuky | 101,23 g |
| – nasycené | 44,98 g |
| – nenasycené | 50,84 g |
| –– mononenasycené | 43,59 g |
| –– polynenasycené | 7,25 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 10,16 g |
| Cholesterol | 295 mg |
| Sodík | 1,81 g |
| Sůl | 4,50 g |
| Sacharidy | 14,63 g |
| – cukry | 2,41 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové kotlety nebo kýty, krkovice... | Vepřová kotleta s kostí | 500 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 150 g 150 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 150 g |
| sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžička 1 lžička zázvoru + na dozdobení | Zázvor sušený | 7 g |
| jíška nebo solamyl | Jíška máslová | |
| vývar | Vývar hovězí |