Nutriční hodnoty (Opékancové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
| Energie | 20 723 kJ / 4 953 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 148,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 67,48 g |
| Tuky | 236,29 g |
| – nasycené | 113,90 g |
| – nenasycené | 101,62 g |
| –– mononenasycené | 77,78 g |
| –– polynenasycené | 23,84 g |
| ––– omega 3 | 3,64 g |
| Vláknina | 19,35 g |
| Cholesterol | 2,02 g |
| Sodík | 999 mg |
| Sůl | 2,53 g |
| Sacharidy | 548,60 g |
| – cukry | 172,40 g |
| ––– laktóza | 39,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 250 ml 250 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 30 g 30 g droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
| 1 KL 1 KL cukru | Cukr bílý | 5 g |
| mletý mák | Mák modrý mletý | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 4 PL 4 PL krystalového cukru | Cukr bílý | 60 g |
| 4 PL 4 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
| 1 KL 1 KL prášek do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
| 400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
| 2 2 Zlaté klasy | Puding v prášku | |
| 1 PL 1 PL moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 100 ml 100 ml dřínkového džemu | Džem ze směsi ovoce | |
| 1 KL 1 KL máku celého | Mák modrý | 5 g |
| 300 ml 300 ml šlehačky 36 % | Šlehačka 35% | 300 ml |
| 2 2 bal Smetafixu | Ztužovač šlehačky | |
| 1 PL 1 PL krystalového cukru | Cukr bílý | 15 g |