Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Segedínský salát

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 7. 2014 10:55

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 970 kJ / 2 144 kcal
Bílkoviny37,01 g
Tuky205,97 g
Vláknina11,40 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 4,99 g
Sůl11,90 g
Sacharidy30,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Původní recept: http://www.pekarnomanie.cz/

Nakládané papriky mám svoje, bílé, určitě by šly nahradit nudličkami kapie.

Měkký salám je dobré koupit samozřejmě kvalitnější, obyčejný junior nebo výrobní salám nepoužívám už roky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

astoralarm

5. 1. 2021 00:26

Jo jo fakt super ... neměl jsem steril.papričky , tak jsem dal sušená nakládaná rajčátka a taky moc dobré ...<3<3<3

KatyCat

29. 8. 2017 19:44

Luxusní salát :yes:
Udělal jsem menší zmněny,mletou papriku jsem dal uzenou,místo okurek nakládaná zelená rajčata a přidal jsem trochu čerstvě mletého barevného pepře,fakt luxus :-8
Díky za inspiraci ;-)

Jana Prcková

30. 11. 2015 20:53

už se na něj těším

zujali

14. 5. 2015 12:03

Ukládám si a určitě vyzkouším. :yes: Mám jeden obchod v Praze kde ještě prodávají sudové zelí. To bude na to určitě moc dobré.;-)

cathleen cathleen

22. 8. 2014 08:39

Jitkas::-) děkuju, Jituš a věřím, že ani čalamáda nezklame ;-)

Jitkas

22. 8. 2014 08:17

Konecne na nej doslo a chvalim! Ta osmazena slaninka s paprikou tam dela divy, proste vyborna zalezitost.
Chystam se jeste na "Policejni calamadu", tusim velkou dobrotu , dam vedet...

cathleen cathleen

21. 7. 2014 12:23

Jsem opravdu zvědavá, jak vám bude chutnat ;-)

Jitkas

19. 7. 2014 20:20

Musela jsem si udelat sterilovane zeli, to tu opravdu neprodavaji, ale ja si pockam a pak udelam. Jeste, ze jsem cetla komentar Alzbetiny Prk. a odpoved!!

magdalenka magdalenka

19. 7. 2014 20:05

To je krása, ukladám si...:yes:

Alzbetina Prk.

16. 7. 2014 20:58

My kvasíme zelí s mrkví a další zeleninou podle sezóny a já to přidávám třeba do zapečených brambor, buřtguláše a tak. Myslím, že menší vzorek fakt vyzkouším, pravda bude to asi spíš inspirace než přesné vyzkoušení receptu. Dám vědět ;-)

cathleen cathleen

16. 7. 2014 19:37

Alzbetina Prk.: z kysaneho zeli to nebude ono. Ma mnohem vyraznejsi chut nez zeli sterilovane....

cathleen cathleen

16. 7. 2014 19:36

karel sejček: copak? Zima? To u nas dnes cely den sviti slunicko :-))

karel sejček

16. 7. 2014 19:15

:-((brrrrrrr

Jana

16. 7. 2014 15:52

Určitě taky vyzkouším, dobrá kombinace :yes:

Alzbetina Prk.: z kysaného zelí to bude mít určitě jinou chuť než ze sterilovaného ;-)

Alzbetina Prk.

16. 7. 2014 14:55

Tak to určitě zkusím udělat z domácí kvašené zeleniny. To bude pochutnáníčko :-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: segedínský guláš recept segedynsky guláš recept segetinsky guláš recept segedínský guláš -recept segedýnský salát segetýnský guláš recept szegedinsky guláš recept segeninsky guláš recept salát svit seginský guláš recept segedínksý guláš recept segetinsky salát segedinský guláš - recept segediský guláš recept "segedýnský salát" sagedinsky guláš recept swgedinský guláš recept segedínská guláš recept segidinský guláš recept segedynnsky guláš recept

Suroviny: zelí bílé, salám měkký, okurky sterilované, paprika sterilovaná, cibule, slanina, paprika sušená sladká, majonéza, cukr, sůl

TopRecepty.cz

Segedínský salát

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RrXR