Nutriční hodnoty (Celerové pyré s bílým vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 586 kJ / 379 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,66 g |
| Tuky | 1,38 g |
| – nasycené | 0,38 g |
| – nenasycené | 0,91 g |
| –– mononenasycené | 0,27 g |
| –– polynenasycené | 0,64 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 22,43 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 387 mg |
| Sůl | 0,81 g |
| Sacharidy | 26,73 g |
| – cukry | 10,97 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3/4 3/4 - 1 celer | Celer bulva čerstvá | 405 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| 300 ml 300 ml bílého vína | Víno bílé suché | 300 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| nastrouhaná brambora na zahuštění | Brambor zimní |