Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerové pyré s bílým vínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 586 kJ /
379 kcal
Bílkoviny7,66 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,66 g
Tuky1,38 g
– nasycené0,38 g
– nenasycené0,91 g
–– mononenasycené0,27 g
–– polynenasycené0,64 g
––– omega 30,00 g
Vláknina22,43 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 387 mg
Sůl0,81 g
Sacharidy26,73 g
– cukry10,97 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3/4 3/4 - 1 celer Celer bulva čerstvá 405 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
kousek kousek másla Máslo kravské
300 ml 300 ml bílého vína Víno bílé suché 300 ml
sůl Sůl mořská
nastrouhaná brambora na zahuštění Brambor zimní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.