Nutriční hodnoty (Celerové pyré s bílým vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 586 kJ / 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,66 g |
Tuky | 1,38 g |
– nasycené | 0,38 g |
– nenasycené | 0,91 g |
–– mononenasycené | 0,27 g |
–– polynenasycené | 0,64 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 22,43 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 387 mg |
Sůl | 0,81 g |
Sacharidy | 26,73 g |
– cukry | 10,97 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3/4 3/4 - 1 celer | Celer bulva čerstvá | 405 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
300 ml 300 ml bílého vína | Víno bílé suché | 300 ml |
sůl | Sůl mořská | |
nastrouhaná brambora na zahuštění | Brambor zimní |