Nutriční hodnoty (Indické kari s krevetami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 660 kJ / 397 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,25 g |
| Tuky | 38,25 g |
| – nasycené | 33,25 g |
| – nenasycené | 2,48 g |
| –– mononenasycené | 2,13 g |
| –– polynenasycené | 0,35 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 50 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 9,75 g |
| – cukry | 7,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek jasmínové rýže | Rýže jasmínová natural | |
| 20 20 krevet (vyloupané tygří) | Krevety loupané | |
| 250 ml 250 ml kokosového mléka | Nápoj kokosový | 250 ml |
| kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| čerstvý zázvor | Zázvor čerstvý | |
| lžíce lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| chilli | Chilli paprička sušená | |
| tikka masala | Koření pěti vůní | |
| kurkuma | Kurkuma mletá |