Nutriční hodnoty (Variace na francouzské brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 12 054 kJ / 2 881 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 93,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 254,00 g |
| – nasycené | 119,90 g |
| – nenasycené | 120,42 g |
| –– mononenasycené | 95,40 g |
| –– polynenasycené | 25,02 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 5,30 g |
| Cholesterol | 1,57 g |
| Sodík | 5,99 g |
| Sůl | 14,65 g |
| Sacharidy | 48,50 g |
| – cukry | 7,20 g |
| ––– laktóza | 5,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 větší brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 180 g 180 g dietních párků pro děti | Párek vepřový | 180 g |
| 200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
| 80 g 80 g sýru Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 80 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 1/2 PL 1/2 PL restované cibulky | Cibule smažená | |
| stolní olej | Olej řepkový | |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% |